Відкрита виховна година: «Вчитель – це покликання душі. За наших знань багаття – уклін Вам до землі»

День вчителяУ партитурі вічного буття,

Яку ніколи двічі не зіграти,

Є дні,яким судилось забуття,

А є прекрасні,незабутні дати.

    Саме з таких слів 30.09.2016 року Козелецький технікум ветеринарної медицини БНАУ розпочав виховну годину, яку підготувала група III (А) 11 курсу під керівництвом Залужної Тетяни Станіславівни, присвяченої Дню Вчителя на тему: «Вчитель – це покликання душі. За наших знань багаття – уклін Вам до землі».

      У цей день студенти зібралися, щоб сказати викладачам та наставникам дуже багато добрих, щирих слів любові, поваги, подяки. День Вчителя - це день дитинства і юності, це день любові і надії, це день досвіду і майстерності. Щоб висловити свої слова вдячності усім працівникам технікуму на сцену запрошувались студенти, які говорили багато теплих та лагідних слів. 

     Професія вчителя унікальна. Яке велике серце потрібно мати, щоб день у день, з року в рік так щедро витрачати його на студентів. І якою доброю, терплячою і нестаріючої повинна бути душа. Спасибі вам, дорогі вчителі, за те, що ви є, за те, що ви такі, і всіх ми вас дуже любимо!

 З днем вчителяДень вчителяСвятковий концертТанок до дня вчителяСценка Пісня до дня вчителяВиховна година в козелецькому технікуміДень освіти